Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.073 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De recherche heeft een 52-jarige man uit Helmond aangehouden die zondagavond betrokken was bij het steekincident aan de Slegersstraat in Mierlo-Hout. Daarbij raakte een 45-jarige Helmonder ernstig gewond.
Het steekincident was een gevolg van een ruzie tussen de twee, die begon bij een woning in die straat. Na het steken ging de dader ervandoor. Het slachtoffer bleef gewond achter op straat en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Al gauw had de politie een idee wie hij was. Een zoektocht naar de man had niet direct resultaat. Maandag rond het middaguur meldde de verdachte zich op het bureau in Helmond. Hij werd direct aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.
Met het slachtoffer gaat het al een stuk beter. Hij is aanspreekbaar, maar ligt nog altijd in het ziekenhuis zo meldt de politie.

2 reacties:

ze lopen hier ok zowa allemaal met een mes op zak !!!

Beantwoorden

nieuwe rage. Pfffff.

Beantwoorden
Margaret van der Leest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *