Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.557 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
15reacties

Bij een ongeval in de Heistraat rond 18.50 uur vanavond raakte een man gewond. Hij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Waarschijnlijk is de auto tegen een scooter gereden. Het team Forensisch Technische Opsporing van de politie komt onderzoek doen.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

15 reacties:

Ze moeten nog veel harder rijden daar, en nog meer dubbel parkeren en de alarmlichten aanzetten.
Ze zouden eens een paar meter moeten lopen!

Beantwoorden

@Ton Pelzers op zondag 30 april 2017 om 19:54:

Drempels weghalen en weg verbreden

Beantwoorden

Nog veel harder rijden word is tijd dat de politie daar is wat meer gaat controleren ze rijden daar als idioten sterkte voor de man Melanie En Ricardo Van Boven Jansen kijk eens

Beantwoorden
Thea van Boven Cia

die koekoek vroeg erom, ze waren er al meerdere malen als race idioten voorbij gekomen. Dan kun je erop wachten dat je n keer aan de beurt bent. Vanuit het chinese restaurant gezien, Wie zo raced vrAAgt erom.

Beantwoorden

Update:
De aanrijding was inderdaad tussen een auto en een scooter. Die 2 voertuigen kwamen uit tegenovergestelde richting, de scooterrijder remde tevergeefs.
Na het ongeval was de scooter verplaatst naar een woning een straat verderop. Of dit met opzet gebeurde om iets te verbergen is niet bekend. De politie heeft de scooter bij de woning opgehaald en voor onderzoek naar het politiebureau gebracht. 1 Persoon raakte dusdanig gewond dat hij geplankt op een brancard per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De inzittenden van de auto bleven ongedeerd. De straat werd enige tijd afgesloten voor het politieonderzoek.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Zo is het Thea van Boven Cia ik woon om de hoek . We hebben het 10x gemeld bij de wijkagent dat ze in de heistraat en in de Blinkersestraat de straat gebruiken als F1 en relly sircuit . Maar ik denk dat er eerst een dode moet vallen .

Beantwoorden
Johan van den Elzen

Is niet alleen in de Heinstraat gehele zonnekwartier is net een racecircuit……vooral onze berzorgers

Beantwoorden

@Patrick van Hout op zondag 30 april 2017 om 21:51:

Mierloseweg hetzelfde, hersenloos volk wat er rondrijd

Beantwoorden

@Thea van Boven Cia op zondag 30 april 2017 om 20:23:

Nou de auto reed niet hardt. Het was de scooter die op de auto reed en die daarna de vlucht op ging

Beantwoorden
Jolanda van Lierop

Het maakt niet uit voor mij scooters auto’s ze rijden daar gewoon als gekken Jolanda van Lierop

Beantwoorden
Thea van Boven Cia

Welk vervoermiddel je ook gebruikt, rijden door de Heistraat is altijd een uitdaging omdat er van alles gebeurt dat niet door de beugel kan. En de politie vindt dat blijkbaar prima. Volgens mij kun je op elk moment daar elke 100 meter wel een bon schrijven.

Beantwoorden

Het is ook altijd raak op heistraat

Beantwoorden

Ja dat daar nog geen dooien zijn geven rijden daar zo hard hou telie s me hard was als ik er door moet fietsen niet normaal die straat

Beantwoorden
Corina Huijgens

drempels leggen in de heistraat ..die bultjes helpen niet..iedereen rijd er om heen..en meer borden zetten van 30 KM ..ooit rijden ze met 80km .word er schijt ziek van..:(

Beantwoorden
Erwin van der Heijden

nog beter .1 richtings verkeer ..(y)

Beantwoorden
Erwin van der Heijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *