Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.325 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een 64-jarige man is vanochtend op de Rijnlaan in Brouwhuis gewond geraakt toen hij inbrekers bij een woning van een buurtgenoot betrapte.
De man zag dat er mensen in de tuin stonden van een buurman die niet thuis was. Hij belde deze buurman op en deed melding hiervan bij de politie. Toen de getuige naar buiten liep, werd hij door enkele mannen mishandeld. Hierdoor liep hij licht letsel op. De politie kwam direct ter plaatse en heeft in de nabijheid 2 Helmonders (26 en 30 jaar) aangehouden. In de auto van dit tweetal werd een hoeveelheid hennep aangetroffen. Van verdachten wordt onderzocht wat hun rol is in deze kwestie. In de betreffende woning werd een kleine hennepkwekerij aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak.

2 reacties:

Pim Verkoelen maakte de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Beterschap voor onze buurman

Beantwoorden
Isabella Hoogsteder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *