Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.042 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vannacht was er een steekpartij in een woning aan de Kortenaerstraat in Helmond Oost. Daarbij is een man gewond geraakt, hij is in het ziekenhuis aan de steekwonden behandeld. De politie hield later in de nacht een 42-jarige vrouw aan.
Het steekincident heeft waarschijnlijk plaatsgevonden in de relationele sfeer. De politie heeft bloed aangetroffen in de woning in het appartementencomplex De Kortenaer. Veel is nog onduidelijk, zo laat de politie weten. Zij bewaken de woning waar later vandaag technisch onderzoek zal plaatsvinden. De toestand van het slachtoffer is onbekend.
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

1 reactie:

Zieke shit, ik woonde daar vroeger! Ze hebben weleens de deur ingetrapt bij de buren, maar iemand neersteken is wel een stapje verder.

Als ik er nog had gewoond was dit overigens nooit gebeurd. #buurtwacht

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *