Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vannacht om 03.06 uur werd de politie en ambulance opgeroepen voor een steekincident aan de Deltaweg in Brouwhuis. Bij aankomst troffen zij een gewonde man aan zittend op de stoep. Het bleek niet te gaan om een steekincident maar een ruzie met iemand uit het appartementencomplex dat aan deze weg ligt.
Bij de ruzie zijn fietsen beschadigd en een ruit van de ingang gesneuveld. De gewonde man is door ambulancepersoneel behandeld maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De tweede persoon ging 1 van de appartementen binnen gegaan en de politie heeft hem daar gesproken. We weten niet of er iemand aangehouden is en de politie kon niet vertellen wat de oorzaak van de ruzie is geweest.
Harrie Fotografie maakte de 7 bijgaande foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *