Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.041 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

In de nacht van zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2021 werden door een tot nu onbekend gebleven verdachte aan 6 geparkeerde auto’s op de Welpenstraat in de Binnenstad vernielingen gepleegd. De politie heeft camerabeelden waarop de verdachte van de vernielingen goed zichtbaar op is. De verdachte werd niet intern bij de politie door agenten herkend.
Met de noodzakelijke toestemming van de Officier van Justitie vragen zij daarom nu de hulp van het publiek om de verdachte van deze vernielingen te achterhalen. Zie ook het filmpje Waarom nu pas die opsporingsbeelden?
Zij zijn op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Herken jij of heb je mogelijk meer informatie over de verdachte van deze vernielingen? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Je kunt ook gebruik maken van het tipformulier.

2 reacties:

Auto-chirurg, zie je zo.

Beantwoorden

Is een model burger volgens Imam dus ga eens posten bij vrijdaggebed

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *