Buiten is het 1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.789 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Om 00.12 uur vannacht kwam de melding over een steekpartij in een appartement aan de Azalealaan in Helmond Oost. Een man raakte daar lichtgewond en werd 10 minuten later al behandeld door de ambulancebroeders.
‘Het lijkt het erop dat dader en slachtoffer elkaar kennen, we gaan met het slachtoffer in gesprek’ aldus de politiewoordvoering. De politie doet verder onderzoek naar de precieze aanleiding van dit steekincident. In de loop van de dag geven zij mogelijk meer duidelijkheid.

4 reacties:

Wereld word steeds gekker

Beantwoorden

Eng plaatje . Jakkieeeee.

Beantwoorden

@Britt Iglesias op donderdag 3 augustus 2017 om 08:39:

De wereld wordt niet gekker. Je hoort alleen steeds meer soortgelijke berichten omdat het nieuws voortaan schijnt te berusten op sensatie en anders leest/kijkt of luisterde er niemand meer. Vroeger gebeurde er ook vreemde dingen maar toen hoorde men er niet van.

Beantwoorden

Tuurlijk. Alsof we godverdomme zo goed bezig zijn hier op aarde .
Jij leeft ook lekker in een roze BUBBEL of niet .pff Bettie Blijnen .

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *