Buiten is het -1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.338 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Een 35-jarige man en 24-jarige vrouw uit Helmond zijn aangehouden voor het bezit van vuurwapens en verdovende middelen. Gisteravond rond 22.00 uur kreeg de politie een melding dat op de Van Linschotenstraat in Helmond Oost een man met een vuurwapen liep te zwaaien op straat. Er werden diverse eenheden van de politie ter plaatse gestuurd en daar bleek dat hij inmiddels een woning was binnen gegaan.
Middels een onderhandelaar van de politie is er contact gelegd met de bewoner van deze woning. Samen met een eveneens in de woning aanwezig vrouw werd hij door agenten aangehouden. In de woning werden 2 vuurwapens met munitie aangetroffen alsmede een hoeveelheid verdovende middelen en contact geld. Deze zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.
De 2 Helmonders zijn ingesloten op het politiebureau in Eindhoven en overgedragen aan de teamrecherche van het Basisteam Peelland voor verder onderzoek.

11 reacties:

Niet echt goed doordacht om te gaan lopen zwaaien met een wapen en vervolgens een drugspand binnen te stappen… ????????‍♀️

Beantwoorden

Gaat lekker ????????

Beantwoorden

En nou , gaan ze thee drinken , zolang ze met een taakstrafje er van afkomen , word het Alleen maar erger , Ze lachen er om , achterlijk land

Beantwoorden
Harriet Meulendijks

Hij dacht zeker (in een roes) dat mensen niet zouden zien dat hij met een vuurwapen liep te zwaaien. Woonpartners moet maar eens goed nadenken of ze hem niet de woning uit kunnen zetten. Zo iemand ben je liever kwijt dan rijk in je buurt!
Het moet intussen duidelijk zijn dat er steeds meer gajes in de Neduco-flats komt te wonen. De goeden overigens niet te na! Dat is gelukkig de meerderheid.

Beantwoorden

Je mag ook helemaal niks meer tegenwoordig

Beantwoorden

Moeten wel de waarheid schrijven vieze snietsen zijn het ze weten wel wie

Beantwoorden

Punt uit jij durft we veel te zeggen jullie kijken niet verder is helemaal geen drugs aangetroffen

Beantwoorden

Er zijn goede flats en tuig flats in die wijk, ongezien dat verschil, het beleid van woonpartners huurprijs en punten!

Over het algemeen moet je daar in het donker niet zijn.

Beantwoorden

Het begint op Amsterdam West te lijken.

Beantwoorden

@Hanna op donderdag 11 juli 2019 om 19:41:

moet je toch eens dat bericht lezen. Daar heb ik mijn berichtje gebaseerd. En als dat niet klopt is dat niet mijn schuld. Dus dimmen!
Overigens maak jij niet uit wat ik zeg! Jij hebt jouw mening en ik die van mij, punt-uit!

Beantwoorden

@Hanna op donderdag 11 juli 2019 om 19:41:

kijk ook eens in de krant van vandaag: agenten vonden ook verdovende middelen en opvallend veel contant geld. Iedereen is dus een vieze sniets en jij misschien de vrouw die er ook aanwezig was en werd aangehouden? Of je kent de beiden en neemt het op voor hen. Goed als alles goed is; fout als het inderdaad klopt wat geschreven staat.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *