Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.607 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

13 reacties:

Zeker weer een tbs’er. Fijn dat dat weer niet vermeld wordt mocht het zo zijn!!!

Beantwoorden

De vermiste man werd tot nu toe niet aangetroffen. De politie zoekt verder. Heb je tips, bel dan 0900-8844.

Beantwoorden

Ik weet niet of deze informatie relevant is, aangezien de man sinds vanavond pas vermist word, maar ik weet zeker dat ik dezelfde man op zondagochtend, toen ik mijn honden aan het uitlaten was, heb zien lopen in het broedersbos. Ook had hij iets van een laptop onder zijn arm. Inderdaad netjes in het pak, lange jas en grijze haar in vlecht.

Beantwoorden

Anita,
Dat lijkt me wel relevante informatie. Geef het even door aan Burgernet!

Beantwoorden

Broedersbos is in de Rijpelberg. Hij is vermist vanaf de Wesselmanlaan staat in het bericht. Zou het gaan om iemand van de psychiatrische afdeling van het Elkerliek?

Beantwoorden

Ik heb het gisteren nog doorgegeven Astrid, weet ook niet of hij inmiddels is gevonden?

Beantwoorden

@Anita op dinsdag 21 oktober 2014 om 19:06:

Een woordvoerder van de politie liet ons zojuist weten dat de vermiste man nog niet terecht is en dat ze nog steeds naar hem op zoek zijn. Meer informatie wilde de woordvoerder niet verschaffen.

Beantwoorden

De 41-jarige vermiste man is weer terecht
Op vrijdagavond 24 oktober werd deze vermiste man door de politie in Deurne aangetroffen en teruggebracht naar de inrichting waar hij verblijft.
Hij was maandag 20 oktober weggelopen uit die inrichting en nog steeds niet teruggekomen. Omdat de man verward overkomt, werd maandagavond om 21.03 uur deze Burgernetactie opgestart Tevens werd door de politie een grote zoekactie opgestart. Zoals gemeld werd de man tijdens de Burgernetactie en zoekactie niet aangetroffen.

Beantwoorden

Vanmiddag heb ik deze man zien lopen in Helmond centrum en het meteen aan de politie doorgegeven. Of ze nog of weer naar hem op zoek zijn weet ik niet, maar hij maakte een vreemde verwarde indruk, werd bijna omver gereden toen hij door rood wilde lopen.

Beantwoorden

Ik heb hem – volgens mij – op de fiets gezien in de Willem-Prinzenstraat, richting Lucas Gasselstraat. Groot was hij zeker en hij droeg ook iets roods.
Ik was nog verwonderd over zijn staart in een vlecht. Het was rond 13.00-13.30 uur, volgens mij. Maar ja, of dat dezelfde man was? Vaag herinnerde ik me later een oud bericht op Weblog, maar toen was hij al uit mijn ogen verdwenen!

Beantwoorden

Tja, ik weet ook niet of ze hem nog zoeken of dat hij inmiddels “vrij” rond loopt. Ik heb het maar gemeld voor de zekerheid. Hij was trouwens te voet toen ik he zag en dat was om 14.20 gisteren. Het was wel de man die op 20 oktober gezocht werd, daar ben ik zeker van. Signalement klopte precies.

Beantwoorden

@Barbamama op dinsdag 11 november 2014 om 22:06:

Op zondag 2 november om 10.46 uur hebben we hierboven gemeld dat deze man weer terecht is. Hij wordt dus niet meer gezocht door de politie.

Beantwoorden

Nou, dan mag hij misschien wel gewoon los rondlopen of fietsen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *