Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.047 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Op basis van een onderzoek heeft de politie gisteren rond 17.45 uur een 22-jarige Helmonder in zijn woning aangehouden. Hij had zwaar, illegaal vuurwerk in zijn woning liggen.
Het gaat onder andere om 20 pakjes nitraten, 4 Big Boys, 15 pakjes Cobra’s en 20 Cipolla’s. Al het vuurwerk is in beslag genomen en wordt vernietigd. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

8 reacties:

Aansteken en in zijn kont poppen. Zijn we tenmiste van zulke lui af.

Beantwoorden

@Ilse van Langeveld op woensdag 30 december 2015 om 13:51:

Doe effe normaal Ilse!

Beantwoorden

Sowieso in de omgekeerde volgorde Ilse. Da’s beter voor je eigen veiligheid

Beantwoorden

Nee,

Heel goed Ilse, toffe meid!

Maar nee hoor, die krijgt kleine taakstraf, b.v. rondlopen en blowen in de kringloopwinkel. Zoals ik al aangaf, in de Isodoor Opsomer straat liggen honderden kilo’s illegaal, zeer zwaar vuurwerk opgeslagen. Ik heb daar in geen weken ook maar enige politie waargenomen, ondanks de al weken lang zware knallen. Wat bij die 22 jarige Helmonder in beslag is genomen is kinderspel vergeleken wat hier in de wijk ligt. Niet geloven? Overdreven? Kom op 31-12 vanaf 9.00 uur maar eens in Noord rondgereden. Hoogtepunt is van 24.00 uur tot rond 3.30 uur. De hele dag draait de oorlogsmachine met mafketels op volle toeren………………………..Fijne jaarwisseling. En nou die hendjes de lucht in,…… op verzoek!

Beantwoorden

@Twan Peters op woensdag 30 december 2015 om 22:37:

Waarom meld je niet bij de politie wat je weet over de opslag van illegaal vuurwerk in de Isidoor Opsomerstraat?

Beantwoorden

Ik kon heel het fenomeen Big boy niet.
Maar als je op Youtube kijkt lijkt het om zware artillerie te gaan.

Beantwoorden

Melden Sam???

Ik zal je ff melden wat ik te horen heb gekregen. Meneer, we zijn momenteel overbezet. Kijk Sam, ze hebben de handen vol aan het asielbeleid in dit land. Dus iedereen kan momenteel doen wat ie wil. Fijne jaarwisseling, ramen dicht en binnen blij
ven is mijn advies.

Beantwoorden

@Twan Peters op donderdag 31 december 2015 om 14:03:

Voor het illegale vuurwerk waar dit bericht van de Weblog over gaat, had de politie wel degelijk tijd. Maar goed, je hebt het in ieder geval geprobeerd. Meer kan je niet doen. Jij ook een fijne jaarwisseling.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *