Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.231 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Gisteravond heeft de politie een 35-jarige vrouw uit Helmond in haar woning aangehouden als verdachte van het met een mes ernstig verwonden van een man. Dat gebeurde op straat, aan de Scheidijk rond 23.30 uur
Op het fietspad aan de Weg door de Rijpel is daarna het mes waarmee waarschijnlijk is gestoken, door de politie aangetroffen en in beslag genomen voor sporenonderzoek. In een andere woning in Helmond trof de politie het slachtoffer aan. Hij had inmiddels zelf de ambulance gebeld vanwege een steekwond in de borst. De 27-jarige man uit Eindhoven is daarop naar het ziekenhuis gebracht, waar hij ter observatie werd opgenomen. De vrouw is ingesloten en daarna in verzekering gesteld.

In de reacties hieronder staan updates.

8 reacties:

Gaat goed in Helmond 🙁

Beantwoorden
Hanny van den Broek

my god je hoort nx anders meer bah

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

Tegen middernacht op een fietspad…

Kon de vrouw de man of werd ze lastig gevallen/aangerand door een onbekende? En was het dus gewoon zelfverdediging.

Beantwoorden

Wie loopt er nou met een mes op zak ?

Beantwoorden

Pff

Beantwoorden

Ms wel zelfverdediging?

Beantwoorden

Officier van Justitie Marc Beurskens meldt dat de 35-jarige Helmondse morgen wordt voorgeleid. Hij vindt dat zij langer moet worden vastgehouden en vraagt de rechter-commissaris daarom een ‘bevel tot bewaring’ af te geven. Dat betekent dat zij dan (normaal gesproken) 14 lager dagen in voorlopige hechtenis zal blijven.

Beantwoorden

Politie zoekt oudere vrouw met klein wit hondje
De politie is op zoek naar een oudere vrouw. Zij bevond zich die dinsdagavond 10 mei tussen 23.00 en 24.00 uur op of nabij de Scheidijk ofwel Sjef de Kimpenpad. Ze is aangesproken door het slachtoffer en de politie zou haar graag als getuige horen. Ben jij deze mevrouw of weet je wie zij is? Bel dan de politie via 0900-8844 (registratienummer: 2016104399).

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *