Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.209 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Gisterenavond heeft de politie op het Twijnsterhof in de Rijpelberg een man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij met een mes had lopen zwaaien en het mes gebruikt heeft. Daarbij is 1 gewonde gevallen. Dat meldde wijkagent Monique van Lierop vanochtend.
Het slachtoffer heeft vannacht aangifte gedaan. De recherche doet onderzoek. De politie roept getuigen op hen te bellen op 0900 – 8844.

5 reacties:

Niet meer normaal wa hier rondloopt!

Beantwoorden

Dat echt mínder komt ook veel weinig politie dóór de wijk.dus Wijkvertegenwoordiging Rijpelberg doe er wat meer aan

Beantwoorden

Loopt Helmond niet erg ver achter in de verwarde personen discussie. Pas in juni jl heeft de raad een motie aangenomen om te bezien of de ggz bij het transformatie- team betrokken kan worden. Lijkt me redelijk laat als andere gemeenten op dit terrein al met concrete initiatieven bezig zijn. De cijfers over een aanzienlijke toename van deze groep mensen zijn al veel langer bekend.

Beantwoorden

Nog geen 50 meter van mij vandaan….wordt weer tijd dat ik mijn honkbal knuppel in de gang ga klaar leggen…pffft stelletje koekwouzen…erachter ligt notabene een speeltuin!

Beantwoorden

“Veel weinig”. Aha. Ja, nee… Duidelijke taal ook… ????????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *