Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.211 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie heeft dinsdagochtend rond 3.00 uur op de Leliestraat in Helmond-Oost een 34-jarige Helmonder aangehouden voor verboden wapenbezit.
Surveillerende agenten zagen de man daar lopen terwijl het lemmet van een vleesmes uit zijn jaszak stak. Toen zij de man aanspraken en wilden fouilleren, beledigde en bedreigde hij de agenten. Daarop werd de verdachte aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij zit vast voor verder onderzoek.

1 reactie:

Update en aanvullende info:
De man met vleesmes wordt er door de politie ook van verdacht dat hij kort voor zijn aanhouding een auto vernielde. Die vernieling in de Leliestraat was het gevolg van een ruzie met zijn ex-partner, zo liet wijkagent Johan Meeuwsen vanochtend weten.
Ook bleek dat hij de door het Openbaar Ministerie eerder opgelegde schorsende voorwaarden (een contactverbod met haar en bijvoorbeeld geen strafbaar feit plegen) overtreden te hebben. Toen de Helmonder ’s nachts door de politie werd aangehouden, verzette hij zich hevig.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *