Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.142 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie kreeg gisteren rond 14.50 uur een melding van een getuige dat een man met een vuurwapen rondliep in het Hortensiapark in Helmond Oost. De getuige kon een goed signalement van de man doorgeven. Ook gaf hij een goede omschrijving van het wapen dat gezien was.
Na de melding gingen agenten direct naar de park en troffen daar de verdachte aan. Agenten hielden een 52-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan en namen het vuurwapen in beslag. De man zit vast voor verhoor en verder onderzoek. Het in beslag genomen wapen betrof een doorgeladen hagelgeweer.
Politie en Openbaar Ministerie zetten vol in op de strijd tegen vuurwapens. Het Openbaar Ministerie eist hogere straffen voor vuurwapenbezit en de politie onderzoekt elke melding en tip. De hulp van getuigen is daarbij van groot belang. Weet jij dat een persoon in het bezit is van een (vuur)wapen? Dan vraagt de politie te bellen naar 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000.

In de reacties hieronder staat een update.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *