Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.092 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

De politie heeft zojuist bij woning aan Calsstraat in Mierlo-Hout een man aangehouden. Hij stond eerder met een mes te zwaaien bij een supermarkt aan de Hoofdstraat.
Daarna ging hij er vandoor om vervolgens een woning aan Calsstraat binnen te gaan. Daar bedreigde hij agenten en gaf zich niet over. De politie gebruikt daarom pepperspray en loste een waarschuwingsschot. Daarop kon de man worden opgepakt. Niemand raakte gewond. De politie onderzoekt nu wat er precies is gebeurd bij de supermarkt aan de Hoofdstraat. De verdachte gaat naar bureau en wordt verhoord.

In de reacties hieronder staan updates.

6 reacties:

Vandaar de 2 politiewagens en motor die door de straat scheurden

Beantwoorden

Update 1:
112 nieuwsonline maakte de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Update 2:

Beantwoorden

Da’s een flink mes!

Beantwoorden

Vorige maand opgepakt in Amsterdam, nu hier schreeuwen dat hij asiel wil en dat hij daar recht op heeft. Had ook heel anders af kunnen lopen. Mooi gevalletje van mislukte integratie en mislukking tijdens de inburgering. Tikkend tijdbommetje waar een gesprekje of begeleiding niets meer kan kan veranderen.

Beantwoorden

Ik was er op dat tijdstip wel in de buurt maar heb niks gezien of gemerkt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *