Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.224 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Een man op een snorscooter raakte vanmiddag rond 3 uur gewond bij een aanrijding met auto. De automobilist kwam van de Engelseweg en reed het fietspad op ter hoogte van de Helmondse Banden Centrale. Daarbij zag hij de snorscooter over het hoofd waardoor de aanrijding ontstond.
De bestuurder van de snorscooter is met onbekende verwondingen met de ambulance mee naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de oorzaak.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

3 reacties:

Zal niet de laatste keer zijn dat daar iets gebeurt!!!

Beantwoorden

typische oude mensen actie; niet van te voren reeds kijken wat er op fietspad rijdt/aankomt wanneer je aankomt rijden, moet je wel harder dan dat verkeer gaan. Tevens heb je spiegels, hebben velen nooit in gekeken ,het gaat immers al jaren goed. Dan nog je verstand aanzetten; velen doen van alles op soort automatische piloot…anticiperen of pro actief gevaar ontwijken, ho maar.
ook de scooter zal wel van het type zijn “zie mij eens hard scheuren , lekker veel lawaai, en volle vaart zonder regels…en vooral ook; totaal geen gas terug bij naderen van een gevaarlijk punt. Je weet toch…

Beantwoorden

altijd het zelfde liedje ! altijd indd de automobilist die nooit weet van een voorrangs fietspad en toch afslaat! ik zie mezelf nog met de scooter de lucht in vliegen! dan alleen wel op de voorrangs fietspad in omg stijl &co

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *