Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.041 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Een man is overleden bij een ongeval op het terrein van de Vlisco aan de Binnen Parallelweg. Dat liet de politie vanavond weten.
Om 21.47 uur werden hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie, maar die hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer zou in een pand aangetroffen zijn in een plas met bloed. Politie en forensische recherche doen ter plaatse onderzoek. De Nederlandse Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in omdat het waarschijnlijk om een bedrijfsongeval gaat.

in de reacties hieronder staat een update.

5 reacties:

Vreselijk, sterkte aan de familie en vrienden en kennissen.

Beantwoorden

Sterkte voor nabestaanden 🙏

Beantwoorden

Wat een vreselijke manier om zo aan het einde van je leven te komen
Sterkte aan alle nabestaanden en alle anderen

Beantwoorden

oohh wat triest ,heel veel sterkte aan alle nabestaanden

Beantwoorden

Update:
De man die gisteravond om het leven kwam is een 58-jarige Arnhemmer. Hij viel naar beneden tijdens schoonmaakwerkzaamheden. Dat meldt het ED vanmiddag. Hij werkte als schoonmaker bij ISD Hopstaken uit Afferden in Limburg. Dit bedrijf wordt door de Vlisco ingehuurd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *