Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.832 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

De politie onderzoekt een overval op een winkel vanavond aan de Noord Koninginnewal in het centrum. Rond 21.10 uur bedreigde een man een medewerker met een mes en maakte een onbekend geldbedrag buit. Hij vluchtte daarna op een fiets in onbekende richting. Het politieonderzoek op de locatie is afgerond. 
Signalement van de man: blanke huidskleur, dikke gewatteerde blauwe jas. Heb je info, tips en/of camerabeelden? Dan vraagt de politie om hen te bellen op 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via 0800-7000.

In de reacties hieronder staat een update.

5 reacties:

Een winkel die (op zaterdag) om 21:10 nog open is. Terwijl winkels om 20 uur dicht moeten zijn. Bijzonder.

Beantwoorden

@Jeanette Hendriks op zondag 13 december 2020 om 07:02:

Misschien is het die Poolse supermarkt.

Beantwoorden

Jeanette Hendriks ah xl is toch ook tot 10?? En jan linders en jumbo ook tot 9 ….

Beantwoorden

als overvaller hoef je je niet aan openingstijden te houden…maar diverse supermarkten zijn na 2000 heus nog geopend.

Beantwoorden

Update:
Politie geeft foto’s vrij van verdachte van overval op Zapolski Food Center
Bij de bovenstaande overval op de supermarkt Zapolski Food Center op de Noord Koninginnewal 40 heeft de dader een geldbedrag buit gemaakt. Door de beveiligingscamera’s werd hij op beeld vastgelegd. Tot op heden heeft de politie de identiteit van de verdachte nog niet kunnen achterhalen en daarom vragen zij de hulp van het publiek bij de herkenning van deze persoon die verdacht wordt van de overval op de Poolse supermarkt.
Herken jij de verdachte op de getoonde foto’s? Bel dan met de politie op: 0900-8844. Belt je liever anoniem bel dan: 0800-7000. Als je contact met hen opneemt wel graag ons registratienummer vermelden PL21-2020282662

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *