Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.229 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Omdat er een vuurwapen in zijn auto werd aantroffen hield de politie zaterdagavond rond 23.45 uur op de Pastoor van de Spijkerstraat een 25-jarige man uit Helmond aan. Even daarvoor zou hij in de bovengenoemde straat een 18-jarige jongen uit Helmond met de dood hebben bedreigd. Daarbij zou de man een vuurwapen op de jongen gericht hebben.
Toen de politie ter plaatse kwam zagen agenten een man lopen die aan het doorgespeelde signalement voldeed. Hij werd staande gehouden voor verder onderzoek. Op de vraag of hij een wapen bij zich had, ontkende hij. Toen duidelijk was dat zijn auto in de buurt stond geparkeerd, werd deze doorzocht en trof de politie een vuurwapen met munitie aan in het voertuig. De verdachte kon toen worden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek. De jongen die door hem zou zijn bedreigd heeft inmiddels aangifte gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *