Buiten is het 8 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.677 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een man van middelbare leeftijd is vanmiddag rond 12.45 uur door nog onbekende reden in een bocht van de Venuslaan in Dierdonk rechtdoor gegaan en het talud afgereden. Daar is de auto over een sloot geschoten en vervolgens in een waterplas tot stilstand gekomen. Een voorbij komende fietsster zag het gebeuren en rende op blote voeten naar beneden door de brandnetels om de man bij te staan. De brandweer heeft de man naar boven gehaald en hij is daarna met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd om daar nagekeken te worden.
De grote uitdaging is nu om de auto te bergen. Aangezien de auto ongeveer 100 meter van de weg af ligt en het gebied moeilijk begaanbaar is wordt dit nog een uitdaging.
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *