Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.997 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

De politie heeft dinsdagmiddag rond 14.30 uur op de Klaverhof een 44-jarige man uit Helmond aangehouden voor mishandeling van een 22-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats.
Zij was kort daarvoor aanwezig in de woning van een vriendin in Helmond op het moment dat de verdachte daar verscheen. De twee kennen elkaar en zouden eerder al ruzie met elkaar hebben gekregen. Tijdens een confrontatie in de woning zou de man haar hebben geslagen met een gipsbeeld. De vrouw liep verwondingen op aan haar hand en is daarvoor door een dokter behandeld. Gewaarschuwde agenten konden de man later in de buurt aanhouden. Hij zit vast voor verder onderzoek.

7 reacties:

Ze zal er zelf wel om gevraagd hebben….

Beantwoorden

Doe dat nou na de carnaval, pffff.

Beantwoorden

En hup met loeiende sirenes naar de gipskamer met dat beeld.

Beantwoorden

U bent de leukste thuis jopie?

Beantwoorden

Nee, dat is mijn moeder. Die heeft de grapjurk aan.

Beantwoorden

De aangehoudenĀ man blijktĀ bij de politie al veelvuldig in beeld te zijn geweest, onder andere vanwege fietsendiefstallen.Ā Dat meldde wijkagent Johan Meeuwsen. DeĀ mishandeling van de vrouw gisteren vond plaats op de BroekwalĀ in Helmond-Oost. De gewaarschuwde agenten gingen op zoek naar de verdachte en zagen hem op de Klaverhof fietsen waarna ze hem aanhielden.

Beantwoorden

Ti’s maar goed dat er niet met mij is geslagen! Lol

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *