Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.461 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De politie hield woensdagochtend 11 februari in zijn woning in Helmond een 70-jarige man aan op verdenking van huiselijk geweld.
De man zou zijn 61-jarige vrouw op 29 december in hun woning in Helmond met een pan diverse keren hebben geslagen. De vrouw brak 2 ribben door de mishandeling en deed eind januari aangifte van het huiselijk geweld. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

3 reacties:

Geen enkele reactie? Ik ben met stomheid geslagen. Het schijnt de normaalste zaak te worden dat dit gebeurt. Laat ik het zo zeggen, het gebeurt zo vaak dat niemand er nog van schrikt.

Beantwoorden

@Twan Peters op donderdag 12 februari 2015 om 00:11:

Waarschijnlijk niet iemand met ‘licht getinte” huidskleur. Was dat wel het geval dan hadden sommigen hier ongetwijfeld wel weer moord en brand geschreeuwd.

Beantwoorden

@Twan Peters, idd schrik ik er niet meer van.
Erg he, maar dat is tegenwoordig de maatschappij.
@Kees, het maakt me niks uit, al is hij pimpelpaars! Houd gewoon je handen af van een ander.
Maar, ik blijf erbij.
Hier in Nederland/Helmond, loopt alles met een sisser af.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *