Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.196 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Voor het mishandelen van een Helmondse visser arresteerde de politie gisteren een man (40 jaar) en vrouw (30 jaar) uit Eindhoven.
De 28-jarige Helmonder zat samen met een vriend te vissen aan de Karpendonkse Plas aan de Sumatralaan in Eindhoven. Op enig moment kwamen de man en de vrouw erbij staan. Er ontstond een ruzie, waarbij de vrouw de visser met een fles tegen diens hoofd zou hebben geslagen. De man zou de Helmonder in een been hebben gebeten en hem enkele malen hebben geschopt en geslagen.
Gewaarschuwde agenten hebben het tweetal rond 18.00 uur bij de waterplas aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gegaan om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen.

6 reacties:

Beantwoorden

jeetje, wat kan je tegenwoordig nog wel !!!!

Beantwoorden
Ineke Endevoets

Hij is er goed vanaf gekomen xx

Beantwoorden
Daniella van Aerle

Gevaarlijk hoor dat vissen Daniella van Aerle

Beantwoorden

Het moet niet gekker worden !!

Beantwoorden

Deze twee zijn gewoon opkomen voor de vissen, zit iets in.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *