Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.647 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie heeft woensdagochtend rond 0.30 uur op de Rivierensingel een 38-jarige man uit Helmond en een man van 24 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van het in bezit hebben van inbrekersgereedschap.
Even daarvoor zag een surveillerende agent ter hoogte van de Grasbeemd een auto rijden die mogelijk te zwaar beladen was omdat de achterzijde van het voertuig laag bij de grond hing. Op de Rivierensingel kreeg de bestuurder daarom een stopteken. Bij controle van het voertuig werden verschillende goederen aangetroffen, waaronder diverse schroevendraaiers, een betonschaar en een knipmes. Ook werden handschoenen aangetroffen en spullen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn, waaronder een navigatiesysteem. De politie heeft meerdere goederen voor onderzoek in beslag genomen. De mannen zijn meegenomen naar politiebureau. Daar bleek de bijrijder op de Rivierensingel een valse naam te hebben opgegeven. De twee zitten vast voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *