Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.415 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

dit is een archieffotoDe politie hield dinsdag in Helmond en Veghel vier mannen aan omdat ze betrokken zouden zijn bij hennepteelt.
Rond 14 uur kwam bij de politie de melding binnen dat 2 mannen probeerden resten van hennepteelt te storten bij de Helmondse milieustraat aan de Gerstdijk op het industrieterrein. Toen agenten daar poolshoogte namen, troffen ze de 2 verdachten en de resten aan. Het gaat om een 29-jarige man uit Veghel en een 30-jarige man zonder bekend woonadres. Ze zijn aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De bus die ze bij zich hadden, is in beslag genomen.
De politie is rond 19 uur naar een pand aan de Gasthuisstraat in Veghel gegaan dat op naam staat van de 29-jarige man. In een ruimte in het pand troffen agenten een ontmantelde hennepkwekerij met hennepafval en kweekapparatuur aan. Dat is allemaal in beslag genomen. De stroom bleek illegaal afgetapt te zijn. In de ruimte waren 2 mannen aanwezig die werden aangehouden. Het gaat om een 29-jarige inwoner van Hoensbroek en een 58-jarige man uit Nieuwegein. Ook zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

3 reacties:

Willen ze hun hennepafval netjes naar de milieustraat brengen, is het weer niet goed.

Beantwoorden

Haha inderdaad Noud, dat was ook mijn eerste gedachte.

Beantwoorden

de mannen doen het al netjes ,,maar je mag ook niks meer in da klote land hier

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *