Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.207 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Mario Captein, de voormalige directeur van Helmond Sport, is sinds maandag sportparkmanager bij de Stichting Sportpark Willem-Alexander in Schiedam. Hij moet ervoor gaan zorgen dat er meer activiteiten op het sportpark gaan plaatsvinden. Op termijn krijgt hij ook Sportpark Harga in die gemeente onder zijn hoede, zo laten diverse Schiedamse media weten. Mario Captein vertrok op 30 juni bij Helmond Spot. Zijn aflopende contract werd na 4 jaar niet verlengd. De 3 jaar daarvoor was hij bij VVV-Venlo directeur voetbalzaken. Voordat hij naar Venlo vertrok, werkte hij al 8 jaar op De Braak. Eerst als technisch manager, daarna als algemeen directeur. In de jaren ’90 voetbalde hij 2 jaar bij Helmond Sport.
“Fantastisch dat ik het geworden ben, ik heb er super veel zin” was zijn eerste reactie op de aanstelling. “Samen met de bestaande gebruikers en werknemers van het sportpark wil ik er een geoliede machine van maken. Daarnaast zie ik veel mogelijkheden voor meer activiteiten en evenementen op het sportpark waarbij we de nabije bewoners niet uit het oog zullen verliezen.”
Ook de gemeentelijke accountmanager sportaccommodaties, Cees Roos, is zeer tevreden over de gemaakte keus. “Mario is een ervaren directeur die in de sport thuis is en de voetbaltaal spreekt. Dat is goed omdat voetbalvereniging Kethel Spaland de grootste bespeler is van het park. Wij zien uit naar een vruchtbare samenwerking.”

1 reactie:

gefeliciteerd Mario je verdient dit ????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *