Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.009 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

27 reacties:

Erg typerend dit. De tijd dat ik me ‘s avonds veilig en lekker op mijn gemak voelde op de kermis hier ligt al jaren achter ons. Te veel kansloos volk wat er rond loopt.

Beantwoorden

Triest! Zo te zien zijn deze kinderen weer vrijgelaten. https://www.facebook.com/PolitieHelmond/photos/a.495963020460494.1073741827.208372865886179/912796242110501/?type=1&theater 🙁 🙁 🙁

Beantwoorden

Gezellig jonguh die kermis

Beantwoorden

Schandalig.

Beantwoorden

Atyd wat daar

Beantwoorden

Ja, wat moet je daar nu eigenlijk op zeggen. Natuurlijk worden ze vrijgelaten en kunnen ze weer hun gang gaan. Ronduit schandalig. Een leuke avond voor anderen verstieren. Bah…..snotkwallen! Jammer genoeg mag het niet, maar ze moesten eens een flink pak slaag krijgen! En….ik bedoel een flink!!!!

Beantwoorden

Stadswachten?!

Of zijn die echt om 16:30 afgewerkt. (Want probeer ze maar eens te bellen na dat tijdstip).

Beantwoorden

Mijn dochter en haar vriendin zijn tijdens de voorjaarskermis ook belaagd en betast door ditzelfde soort tuig. Met dank aan een kermisexploitant zijn ze aan hun achtervolgers kunnen ontsnappen. Ditzelfde tuig loopt ook nu natuurlijk weer op de zomerkermis. Onze meiden hebben dit voorval gemeld bij de politie en als anderen dit nu ook doen wordt de kermis in de toekomst misschien weer voor iedereen toegankelijk. Ik zeg MEER BLAUW OP STRAAT!! (En dan bedoel ik geen stadswachten)

Beantwoorden

Tsja, en zo blijven we wel een slechte naam houden als het om de kermis gaat. Jammer dat dit pubertuig zomaar hun gang kan gaan.

Zal straks mn ogen en oren goed openhouden als ik op de kermis ben. Moet zoiets niet zien!

Aanpakken die hap!

Beantwoorden

Vico: denk eerst na, want ze staan héél vlug met 15-20 man om je heen en of jij dan aanpakt, denk ik niet. Jij wordt aangepakt door de snotkwallen!
En het ergste is dat ze op zoek gaan naar je huisadres en dan staan ze opeens aan de deur. Klop, klop??

Beantwoorden

ik kies toch ook voor meer blauw op straat,maar dan wel die blauwe plekken van die snotkwallen,en meteen die ogen dichttimmeren,goed blauw moeten ze worden,meer blauw opstraat.

Beantwoorden

Ja, dat denk ik dank ook wel @punt-uit…. Het was bij mij ook meer de frustratie na het lezen van dit bericht. Je moet tegenwoordig erg opletten in deze maatschappij helaas. De korte lontjes eh….

Maar of meer blauw nu een oplossing is? Ze kunnen nooit overal tegelijk zijn en als ze al betrapt / opgepakt worden staan ze na een uur en een ‘Foei, nooit meer doen hé?’ weer buiten….

Beantwoorden

De EHBO loopt ook in blauw over de kermis. Ik neem aan dat die mensen niet bedoeld worden met dat “blauw”?

Beantwoorden

Prinsjes en prinsesjes accepteren ook geen NEE!!

Beantwoorden

Dat is gewoon niet normaal. En dat gebeurt nog in zo’ n best kleine stadje zoals Helmond. Dat is ongelofelijk!

Beantwoorden

Snotkwallen, pubertuig. Nee, als je meisjes pakt en bespuugd dan zijn het Marokkanen. Al jaren hetzelfde tafereel op de kermis. De politie staat erbij en kijkt er naar.

Beantwoorden

A ja mevrouw Maraczi, wat draagt u eigenlijk voor als oplossing voor dit soort zaken? Iets wat zeer grote impact heeft op iemands leven. En, wat bijna altijd Marokkanen zijn? Daar horen we u nooit over.

Beantwoorden

Ik heb helemaal niets of weinig op met Marokkanen, maar was het wel tuig van die bevolkingsgroep? Er zit ook gruwelijk veel bras tussen onze “eigen” Helmondse bevolkingsgroep!! Ik sluit echter ook niet uit dat het wel degelijk “Morocs van ‘t Rif” waren.

Beantwoorden

Zullen wel misschien weer verwarde kinderen geweest zijn, wordt het volgende onderwerp.
Goed dat ze dit op Facebook heeft gezet!
Nu dat tuig nog filmen, zodat ze mooi gezien kunnen worden en misschien wel een pak rammel krijgen van pa of ma.

Idee?

Beantwoorden

@Karel op zaterdag 11 juli 2015 om 08:38:

Het is natuurlijk niet de verantwoordelijkheid van Lonneke Maraczi om uw vooringenomen Marokkanenhaat een politieke stem te geven.

Beantwoorden

Arve Omic:

‘Vooringenomen Marokkanenhaat’. Ik beschrijf het liever als zeer waarschijnlijk dat het Marokkanen waren. In uw optiek natuurlijk niet, want ze hebben een Nederlands paspoort.

Wat hebt u de afgelopen jaren bereikt met uw links, socialistisch gelul? U zou een vent zijn als u er eens werk van zou maken zodat er geen meisjes meer bespuugd en mishandeld worden. En dat geldt ook voor mevrouw Maraczi.
Dat dit een ver van het bed thema is voor u is inmiddelijk duidelijk. U kunt zich inderdaad beter druk maken om hoeveel meer vluchtelingen we nog op kunnen vangen.
Wordt toch eens wakker uit uw idealistische wereld die niet bestaat.

Beantwoorden

Alleen al de kop boven dit artikel ” zomaar een berichtje ” nee dit is niet zomaar een berichtje dit is onze huidige wereld. De maatschappij is al decennia lang door en door verrot maar linkse politici blijven het ontkennen en de aanstichters pamperen waardoor Nederland voor de goedwillende mens een onaangenaam land is geworden. En wacht maar af als er straks bootladingen vol dobberaars uit Afrika hier aanmeren dan vechten ze hier hun strijd verder uit en wij hebben in eigen land niets meer te vertelken

Beantwoorden

Och Arve je kon er op wachten. PVV-sympathisanten. Type: laaggeschoolde bange blanke man uit de onderklasse. Hobby: digitale steniging van een hele bevolkingsgroep. Stront in de ogen als het om de eigen bras gaat, opvallend alert en rancuneus richting de niet lelieblanke medemens.

Gewoon laten lullen. Gun deze onbetekenende nitwits hun achterlijke bekrompenheid en laat ze hun frustraties lekker digitaal botvieren. Liever dit dan dat dit soort gasten, zoals in de jaren dertig, in zwarte uniformen zingend door de straten marcheren.

Beantwoorden

@mia

Wil je voor ingenomen kwats dan ook voor je houden? Als je denkt het beter te weten, dan ook niet alle PVV stemmers over een kam scheren. Dank u.

Verder zal het me een worst wezen welke kleur de kleuter terreur had ik roep al jaren dit land straft niet hard genoeg.

Zwakke leiders, zwakke wetten, zwakke rechters, zwakke straffen.

Beantwoorden

Ongeacht hun herkomst moet dergelijk tuig preventief geruimd worden. Ze zijn het uitvloeisel van de zachte heelmeesters maken stinkende wonden cultuur die NL al tientallen jaren doet afglijden.

Beantwoorden

@Mia,

Het zijn wel de Fleurtjes en Rozemarijntjes uit uw verre buitenwijken die belaagd worden. Dat dit een nieuw fenomeen voor u is en u dit direct doet wegkijken, is typisch in uw gelederen. Dit maakt het probleem er echter niet minder om, en is bij de niet wegkijkers (PVV stemmers volgens u) al jaren lang bekend.

Bent u zelf al eens een avondje op de kermis geweest? Als het u lukt om niet weg te kijken, kijkt u dan eens richting de botswagens en vermeldt u hier eens wat de verhouding is tussen buitenlanders en nederlanders wat daar naar meisjes sist, hinderlijk aanwezig is en ruzie zoekt?
Nog een tip: parkeer in de Heistraat of Molenstraat uw auto alwaar u een bevestiging van uw onderzoek zult krijgen.

Beantwoorden

Karel, Mia heeft volgens mij een flinke plank voor de kop of kijkt liever weg (kop in het zand kan ook).
Het laatste stuk van jouw tekst, vanaf “Bent tot en met zoekt?” is precies zoals het in werkelijkheid is. Ze is zelf een nitwit met bekrompen, nee kortzichtigheid.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *