Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.218 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

In de Rijpelberg zijn vannacht op verschillende plekken afvalcontainers in brand gestoken. Die brandstichtingen vonden plaats tussen 04.45 en 05.30 uur. Op de Weg door de Rijpel zijn op 2 plekken containers in brand gestoken, op het Twentehof is een container in brand gestoken en op het Scheerderhof gebeurde dat op 2 locaties, ruim 20 meter van elkaar. In die laatste straat stond 1 van de containers dicht bij de huizen. Bij die woning zijn de kerstlichtjes verschroeid en liep de schutting schade op. De politie doet onderzoek. Zij roepen getuigen op om met hen contact op te nemen via 0900-8844.
Pim Verkoelen maakte de 6 foto’s.

8 reacties:

Vuurwerklievertjes,Mischien????Maar,wie laat er s,avonds, of ze,(vooral nu) met al het vuurwerk,zijn container, dan buiten,? Kun je beter s,morgens doen,in dit geval

Beantwoorden

En als het is aangestoken? Dan vuur verbieden ipv vuurwerk?

Beantwoorden

Word eens tijd dat er camera’s komen. Vooral op plekken zoals fietspad enz, en hou op over privecy want die heb je sowieso nergens meer

Beantwoorden

het was vanacht raak …eerst om half 2 de ambulance met sirene in onze straat en om 5 uur de brandweer met sirene….aan de overkant ????

Beantwoorden

@Marcél Davinci op maandag 30 december 2019 om 09:49:

Sterk gevonden, maar het is natuurlijk belachelijk dat iemand of iemanden zoiets doet!!! Dat zijn geen kwaai-jongens-streken meer. ????

Beantwoorden

Je mag ze savonds niet eens buiten zetten

Beantwoorden
François van Lierop

Triest.
Maar dan we meteen deels waarom het ophalen van afval in Helmond volgend jaar 10 euro duurder wordt.
https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3128719/Ophalen-van-afval-wordt-duurder-bijna-overal-in-Brabant-ga-je-meer-betalen-KAARTJE

Beantwoorden

Blij dat ik daar niet meer woon

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *