Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.543 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vanochtend heeft de gemeente Helmond samen met de politie, de stadswacht, Woningbouwvereniging Volksbelang, de LEV groep en Enexis, een grote controleactie gehouden op diverse plaatsen in de wijk Bloem- en Paardenvelden in Helmond Noord. De actie werd gehouden onder regie van het Helmond Interventie Team (HIT).
De controle is rustig verlopen omdat de bewoners normaal medewerking verleenden. Er zijn meerdere misstanden geconstateerd, waarvan de meesten nog nader onderzoek vergen. Tegen alle overtredingen wordt opgetreden.
Het HIT-Team is actief in de hele gemeente Helmond en voert regelmatig controleacties uit bij panden waarvan sterk het vermoeden bestaat dat er meerdere misstanden zijn. Doel van het HIT-Team is om ernstige leefbaarheids- en veiligheidsproblemen aan te pakken en op te lossen. Deze goed gecoördineerde totaalaanpak zorgt ervoor dat alle misstanden in 1 keer worden aangepakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *