Buiten is het 18 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.212 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Mees Kreekels heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder zijn eerste contract bij PSV. De 17-jarige verdediger tekent voor 3 jaar en verbindt zich daarmee tot 2022 aan de club. Kreekels die in Helmond werd geboren, zit al vanaf zijn zevende in de jeugdopleiding, waar hij in het seizoen 2009-2010 begon in de F.
Mees Kreekels is afkomstig uit een Helmondse voetbalfamilie. Na opa Lambert en vader Bertran is (klein)zoon Mees de derde profvoetballer van de familie: “Dit is fantastisch voor iedereen. Het is mooi dat zij dit ook hebben meegemaakt.”
Voor wie het niet meer weet: zijn opa is met 78 goals nog altijd de eeuwig topscorer van Helmond Sport. Betran stond met 19 jaar in het eerste van onze club. In 1988 scoorde hij in een oefenwedstrijd tegen FC Barcelona. Op De Braak werd met 3-0 gewonnen van Barça onder leiding van Johan Cruijff.

5 reacties:

succes daar bij psv topper

Beantwoorden

Heel veel succes

Beantwoorden
Jolanda van Oeffel

Supergaaf, gefeliciteerd Mees…

Beantwoorden

Succes toegewenst

Beantwoorden

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *