Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.724 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

2 reacties:

Het vermiste meisje is tot 19.20 uur nog niet aangetroffen. Burgernetactie (die meestal een uur duurt) is nu afgesloten. De politie zoekt verder. Heb je vanaf nu tips, bel dan de politie op 0900-8844.

Beantwoorden

Burgernetactie succesvol: het vermiste meisje is weer terecht
De gisteravond opgestarte Burgernetactie voor het vermiste 13-jarig meisje leidde tot succes. Ze is weer thuis, dat liet dit samenwerkingsverband van gemeenten, burgers en politie vanmiddag weten. Burgernet bedankt iedereen die heeft uitgekeken naar dit vermiste meisje.
De tiener was ’s middags weggelopen van school en was om 18.05 uur nog steeds niet thuis gekomen. Tijdens de Burgernetactie tot 19.20 uur werd zij niet aangetroffen. Enige tijd daarna belde een burger de politie. De man zag een meisje lopen dat voldeed aan het beschreven signalement. Door zijn oplettendheid en hulp werd het meisje uiteindelijk door de politie aangetroffen op de Peelhof in de Rijpelberg. De politie heeft haar vervolgens weer thuis gebracht.
Ons weblogbericht gisteren op Facebook werd 159 keer gedeeld en op Twitter 29 keer geReTweet.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *