Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.190 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De politie is dringend op zoek naar getuigen en de dader van een aanranding die gistermiddag plaatsvond.
Een 16-jarige meisje fietste tussen 16.45 en 17.00 uur op het pad tussen de Helmondselaan en de Keizerin Marialaan in haar woonplaats toen een onbekende man haar voorbij kwam gefietst. Tijdens het voorbijfietsen betastte de man het meisje onzedelijk en ging ervandoor in de richting van de Eva Monixweg. Het slachtoffer is behoorlijk geschrokken van het ernstige voorval en heeft aangifte gedaan. De politie is dringend op zoek naar de dader, die tijdens de aanranding niets heeft gezegd.
De man verplaatste zich op een mountainbike en was rond de veertig jaar oud. Hij had bruin/blond stekeltjeshaar en een zonnebril, zoals wielrenners die vaak dragen. De dader was blank, maar gebruind door de zon. Mogelijk herkent iemand hem aan het signalement, dat ook onder agenten is verspreid.
De politie sluit niet uit dat er getuigen zijn die iets van de aanranding hebben meegekregen. De Helmondse tiener heeft toen de man wegfietste namelijk nog wel geroepen en dat is mogelijk opgevallen. De aanranding gebeurde op het pad tussen de Helmondselaan en de Keizerin Marialaan. Tussen de Vrije School Peelland en het Vakcollege Helmond.
Iedereen met informatie wordt opgeroepen te bellen met de politie op 0900-8844. Anoniem bellen kan op 0800-7000. Tips kunnen ook worden doorgegeven op politie.nl/melden.

3 reacties:

Wel erg dat je nog niet meer veilig op je fiets kunt rijden

Beantwoorden

Het word vort steeds gekker!! Je kinderen zijn overdag nog niet meer veilig op straat

Beantwoorden
Ronnie Astrid Wilms

Mijn vriend riep t van de week nog(kort broekje stukje fietse)maar eigenwijs dat k ben en nu lees k dit. Sterkte aan t meiske!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *