Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Nabij een trappenhal in het centrum trof een bewoonster een 16-jarig meisje aan die door de drank niet meer aanspreekbaar was. Na de melding trof de politie haar even later buiten aan. Ze bleek dusdanig onder de invloed van alcohol te zijn dat zij per ambulance naar de alcoholpoli van het Elkerliek werd gebracht.
De politie meldde gisteren dat de jonge dame eigenlijk op weg was om te gaan stappen. Bij het indrinken had ze echter al dusdanig veel alcohol tot zich genomen dat ze in een ziekenhuisbed terecht kwam en de uitgaansgelegenheid niet meer bereikte.
Het Elkerliek werkt in dit soort gevallen samen met het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven, de polikliniek Jeugd en Alcohol.

Meisje op foto is ter illustratie en is een ander meisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *