Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.465 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vanaf de Molenstraat wordt een 14-jarig meisje vermist. Zij is daar voor het laatst gezien om 12.00 uur. Dat liet Burgernet zojuist om 13.28 uur weten.
Het meisje is mager en heeft een lengte van 1,65 meter. Ze heeft kort donker blond haar met een zwarte lok en draagt sportschoenen
Heb je tips, bel dan nu meteen met de politie op 112.
Zodra we meer weten, laten we dat hieronder weten.

4 reacties:

Het vermiste meisje is nog niet aangetroffen. De politie zoekt verder. Heb je tips voor hen, bel dan naar 0900-8844.

Beantwoorden

Na een uur en 28 minuten al een melding?

Beantwoorden

Vermiste meisje is terecht
Het vermiste meisje is aan het eind van de middag aangetroffen, zo liet de politiewoordvoerder ons vanochtend desgevraagd weten.

@Mark op woensdag 17 september 2014 om 01:03:
In tegenstelling tot het oorspronkelijke Burgernet-bericht, bleek het meisje al sinds 08.15 uur maandagochtend vermist. Ook dat hoorde we pas vanochtend.

Beantwoorden

In aanvulling op bovenstaand bericht:
Het 14-jarig meisje was maandagochtend van huis gefietst om naar school te gaan. Daar is zij vervolgens niet verschenen. Gisteren werd zij omstreeks 12.00 uur nog gezien in de Molenstraat. Door de politie werd zij daar echter niet aangetroffen waarna de Burgernetactie werd opgestart.
Uiteindelijk is het meisje enige tijd nadat de Burgernetactie was afgesloten bij haar vriendje voor de woning aangetroffen. De politie heeft haar daar vervolgens opgehaald en meegenomen naar het politiebureau voor een gesprek. Het meisje verklaarde dat ze kriskras door Nederland had gereisd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *