Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanaf het Middelerserf in Brandevoort wordt een meisje van 16 jaar vermist. Zij is te voet zo laat Burgernet zojuist weten.
Het meisje is getint, heeft zwart lang haar en is 1,50 meter lang. Ze draagt een donkere lange broek en een donker T-shirt met 3/4 mouw.
Als je haar ziet vraagt de politie hen nu te bellen op 112.

In de reacties hieronder staan updates.

2 reacties:

Update 1:
Het vermiste mesje is tot op dit moment nog niet aangetroffen. De politie zoekt verder. zij gaven (nog?) geen foto van haar vrij. Zie je haar ergens of weet je meer, bel dan nu met de politie op 0900-8844.

Beantwoorden

Update 2:
Vermist 16-jarig meisje aangetroffen
Het 16-jarig meisje was met de fiets vertrokken vanaf het Middelerserf en niet met de fiets zoals Burgenet gisteren meldde. Omdat haar familie zich ernstig zorgen maakte werd de Burgernet-actie opgestart. Zelf hadden ze al de hele omgeving uitgekamt maar het meisje nog niet gevonden. Later in de middag werd het meisje aangetroffen in Geldrop en naar huis gebracht.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *