Buiten is het 22 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.044 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Antoine Beije en Erik Mol

Metafa Holland heeft het broeksponsorschap bij Helmond Sport met 2 seizoenen verlengd. Naast de vermelding op de mouwen van het wedstrijdshirt (sinds vorig seizoen) blijft het bedrijf dus net als de afgelopen 3 seizoenen zichtbaar op de wedstrijdbroeken.
Metafa is een gespecialiseerde groothandel in de beveiligingsbranche en is gevestigd in Son. Als gespecialiseerd leverancier van veiligheidscilindersloten is het een adviseur en partner in groot- en kleinschalige projecten.
Eigenaar Erik Mol: “De start van het seizoen biedt perspectief. Er zit weer beleving in de wedstrijden en dit slaat over op het publiek zoals je afgelopen vrijdag terugzag op de tribunes. Met de verlenging van ons partnership bij Helmond Sport laten we zien dat Metafa vertrouwen heeft dit seizoen”.
Antoine Beije (commercieel manager Helmond Sport) is zeer content dat Metafa de samenwerking heeft verlengd. “Metafa is al jarenlang een trouwe partner van Helmond Sport en zeer begaan met de club. Laten we hopen dat de slogan van dit bedrijf komend seizoen ook voor Helmond Sport geldt… de sleutel tot succes”.

2 reacties:

Mooi, wat sfeer niet kan doen. De spelers gaan er beter van voetballen en de sponsors zien het ook weer zitten.

Beantwoorden

Erik Mol is altijd erg loyaal.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *