Buiten is het 20 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.250 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Michael Rieter (60) is gisteravond tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering unaniem door de leden gekozen tot lijsttrekker. Hij gaat daardoor op 21 maart 2018 de kandidatenlijst van Helder Helmond voor de gemeenteraadsverkiezingen aanvoeren.
De leden van die partij waren in de gelegenheid zich kandidaat te stellen. Op de vergadering bleek dat alleen onze voormalige columnist zich had aangemeld. Onder daverend applaus, zo meldt het persbericht, werd Michael daarom officieel gekozen tot de ‘nieuwe’ lijsttrekker van Helder Helmond.

1 reactie:

Eerste 10 kandidaten van Helder Helmond zijn bekend! Deze leden zijn op de laatste ledenvergadering gekozen. Op naar 21 maart 2018. Helder Helmond, Samen voor ons Helmond!
1. Michael Rieter
2. Rene Van de Westerlo
3. Alexandra van der Zee
4. Martijn Rieter
5. Gerard Hurks
6. Jolanda Kampert
7. Dennis van der Linden
8. Cor Tjarlie Koolen
9. Anne G. Caris
10. Martin Martens
De lijst telt in totaal 27 kandidaten die binnenkort ook zullen worden gepresenteerd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *