Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

4reacties

De brandweer werd om 21.32 uur gealarmeerd voor een brand in een bijgebouw van CanPack aan de Maisdijk op het industrieterrein. Er staat een afzuiginstallatie in brand bij dit bedrijf.
“Voor zover bekend zijn er geen personen betrokken en/of vermist. We zetten in op het voorkomen van uitbreiding.” Dat meldde de woordvoering van de brandweer zojuist na onder meer deze 112-melding.
“Er zijn verder geen gevaarlijke stoffen betrokken. Wel komt er veel rook bij de brand vrij die ongezond is. Blijf uit de rook en geef onze collega’s de ruimte.”
CanPack maakt metalen verpakkingsmaterialen voor onder meer blikjes met frisdranken.

In een reactie hieronder staat een update.

4 reacties:

Beantwoorden

Update:
De officier van dienst geeft aan dat de brand bij de blikjesfabriek onder controle is. Het bijgebouw wordt nu gecontroleerd en geventileerd om het vervolgens over te kunnen dragen, aldus de brandweerwoordvoering.

Beantwoorden

@John op woensdag 31 mei 2023 om 22:28:

Dat klopt helemaal. Harrie had andere verplichtingen. Een collega van Harrie maakte deze 4 foto’s.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *