11reacties

Mierlo-Hout krijgt in oktober een Albert Heijn

Vanmiddag om 13.00 uur werd de Jan Linders op het Janssen & Fritsenplein in Mierlo-Hout gesloten. De winkel wordt dinsdag 31 oktober om 11.00 uur als een Albert Heijn Jan Linders feestelijk geopend. Supermarktmanager Pieter van den Oetelaar: “Wij nodigen al onze klanten van harte uit bij de opening aanwezig te zijn en onze Albert Heijn Jan Linders meteen zelf te ervaren.”

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn (AH) kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken waarbij Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Nederlands grootste supermarktketen. Dit betekent dat familiebedrijf Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de AH-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die nu werkzaam zijn in deze winkels blijven gewoon in dienst bij Jan Linders.
Pieter van den Oetelaar: “We kijken er naar uit om onze klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel. Kom langs en vier de opening gezellig met ons mee. Er zijn speciale openingsaanbiedingen, de eerste 500 klanten krijgen een leuke verrassing en je kunt op de foto met een levensgrote hamster.”

In de reacties hieronder staat een update.