Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.546 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

De politie hield vannacht rond 3.30 uur een 33-jarige man uit Helmond aan. Hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn moeder bij haar woning in Helmond-Oost.
Bij de politie was eerder een melding binnengekomen van een mishandeling op straat. Een vrouw zou daarbij over straat gesleurd zijn. Ook zou ze meerdere klappen hebben gekregen. Toen agenten op het adres kwamen zagen ze dat het voorhoofd van de bewoonster opgezwollen was. Ook had de vrouw diverse schaafwonden. Haar zoon was ook in de woning aanwezig. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn moeder en werd daarom direct aangehouden. De man zit vast voor verder onderzoek.
De politie wil geweld in de privésfeer terugdringen. Door in te grijpen kan een soms jarenlange gewelddadige relatie worden beëindigd. Daders worden verantwoordelijk gesteld voor hun daden. Belangrijk is dat slachtoffers van huiselijk geweld aangifte of melding doen en steun krijgen van hun directe omgeving, zo laat de politie weten.

7 reacties:

Onvoorstelbaar, je eigen moeder! How low can you go!!

Beantwoorden

En denk er om
Je hebt maar een moeder

Beantwoorden

Als slachtoffers iets willen gaan doen met hun leven in dat wat ze overkomen is aan vooral lichamelijk geweld, lees dan mijn eerdere berichtgevingen over het steeds meer toenemende geweldsdelicten. Onder het motto, wat kan ik er tegen ondernemen dat ik gepest wordt, aangevallen, regelmatig geslagen, geïntimideerd, enz……………… Mijn mailadres: [email protected] Er hebben zich tot nu toe 2 mannen en 1 vrouw gemeld bij me. Dat is een goed begin.

Beantwoorden

@Twan

Welke sport hebben we het dan over? hebben we al meerdere keren gevraagd maar helaas geen antwoord op gekregen.

Misschien dat je het nu eens kan vertellen aub.

Beantwoorden

Nou Mopje,

Gewoon even mailen naar het emailadres dat ik hierboven laat zien, dan e.v.t. je telefoon nummer erbij en we praten verder. Ik ga dat hier niet meer doen, heeft me genoeg negatieve reacties opgeleverd die kant nog wal raken. Gelukkig waren er ook positieve reacties bij waar we happy mee zijn, ook de personen die het aangaat. Ik leg je dan ook gaarne alles uit wat dergelijke trainingen in zelfverdediging inhouden……………………..

Beantwoorden

@Twan,

Begrijp je reactie, ook dat je idd zegt dat er veel negatief op wordt gereageerd!
Maar ik kan als geen ander heel goed begrijpen, dat je wel eigen rechter gaat spelen in sommige situaties.
Ik zelf heb het niet nodig ben pittig genoeg, maar blijkbaar snappen hier mensen niet hoe je als ouder soms zou wensen!!! dat jou kind wel eens flink van zich af mag bijten ipv klappen ontvangen/kleineren etc etc.
Dat weten ze pas als ze het zelf jaren meegemaakt hebben, en er een ptss aan over hebben gehouden!
Dat gun ik niemand, werkelijk waar.
Misschien kunnen ze het eens opzoeken, wat bepaalde situaties (oa pesten/lichamelijk geweld/geestelijk geweld) bij zowel het kind maar zeker ook de ouders teweeg kan brengen.
Kort, pak een brief frot deze op!!! vouw hem uit, en de lijnen die je ziet in het papier!! dat houd je er aan over.
Dus vindt jou opmerkingen, niks meer als begrijpelijk!!!
Wat machteloosheid met een mens kan doen, kunnen de meeste zich niet voorstellen.

groetjes

Beantwoorden

Dank je Mopje,

Ik zeg het nog één keer: Als mensen zich machteloos voelen, moet ze er iets aan doen. Pak jezelf bij elkaar en kijk wat je geestelijk en fysiek voor jezelf kunt betekenen. Werk er aan om je zelfvertrouwen (weer) terug te krijgen. Maar….daar moet je wel iets voor doen, investeren heet dat. En reken maar dat zichzelf loont kan ik je vertellen. Daar laat ik het bij. Voor meer info: [email protected]

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *