Buiten is het 11 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.961 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Met dank aan een toegesnelde motoragent hield de politie gistermiddag 2 verdachten van een woninginbraak aan. Even daarvoor rond 15.50 uur kreeg de agent een melding dat er in een woning aan het Spoormakerserf in Brandevoort 2 jongens waren overlopen bij een inbraak. Uit de woning was onder meer een sleutelbos verdwenen.
Vanuit Nuenen reed de agent op zijn motor richting Brandevoort, toen hij op de Broekstraat in Mierlo 2 jongens op de fiets tegenkwam die aan het opgegeven signalement voldeden. Het duo maakten een zenuwachtige en verdachte indruk op de agent. Zo vertelde 1 van hen onder meer dat hij niet meer wist waar hij woonde. Verder onderzoek wees uit dat het een jongen van 14 jaar uit Geldrop betrof. De tweede verdachte bleek een jaartje ouder en woonachtig in Helmond. Ook hij had overigens wat problemen met zijn geheugen. Zo wist hij niet waar de bos sleutels vandaan kwamen die hij op zak had.
Het tweetal werden aangehouden en door collega’s van de motoragent naar het bureau gebracht. Ze zitten nog vast voor verder onderzoek.

2 reacties:

14 en 15 jaar. Pfffffff.

Beantwoorden

Militaire dienstplicht en/of strafkamp

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *