Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.262 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 36-jarige motorrijder uit Bakel raakte dinsdagochtend 11 maart rond 5.00 uur gewond toen hij in botsing kwam met een auto, bestuurd door een 54-jarige vrouw uit Helmond. Het ongeval gebeurde op de kruising Bindersestraat – Sint Willibrordstraat in de Binnenstad. De onfortuinlijke motorrijder brak hierbij een been en raakte een van zijn schouders uit de kom.
De automobiliste had lichte verwondingen in de nek van rondvliegend glas. Rijdend over de Drietipstraat wilde de automobiliste de kruising met de Bindersestraat oversteken en vervolgens de Sint Willibrordstraat inrijden. Bij het oversteken zag zij de motorrijder niet naderen die op dat moment over de Bindersestraat rijdt, richting de Lithhoyenseweg. Beide voertuigen kwam hierna in botsing met elkaar en raakten de voertuigen zwaar beschadigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *