Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.607 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Van 25 maart tot 28 juni voert aannemer Vermeulen in opdracht van provincie Noord-Brabant onderhoudswerkzaamheden uit op de N279. Dat betreft het deel dat tussen Asten (A67) en Veghel (A50) ligt, waartoe dus ook de Helmondse Wolfsputter Baan behoort. Het gaat onder meer om het vervangen van asfalt-deklagen, het repareren van voegovergangen en repareren van betonschades. De schades zijn volgens de provincie dermate groot dat vervanging hiervan noodzakelijk is om de provinciale weg veilig berijdbaar te kunnen houden tot de grote reconstructie van de N279.
Voor deze werkzaamheden worden delen van de N279 op verschillende momenten afgesloten voor doorgaand verkeer in beide richtingen. De werkzaamheden vinden voornamelijk in de weekenden (6 weekendafsluitingen) en nachten (14 avond- en nachtafsluitingen) plaats om verkeer zo min mogelijk te hinderen. Ook is het gedeelte tussen de kruising A67 en de rotonde Rochadeweg een week lang afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de afsluitingen wordt er een omleiding ingesteld. Met tekstborden en tekstwagens worden de verschillende afsluitingen vroegtijdig langs de weg aangekondigd.
Op deze pagina staat de volledige planning wanneer welke trajecten op de N279 zijn afgesloten inclusief de omleidingsroutes per afsluiting.

5 reacties:

Jammer vna al dat geld..Jammer dat er niet meteen tien jaar terug voortvarend is doorgepakt met de ruit.
Nu is het letterlijk geld wegsmijten.
Is de N279 echt in zo’n erbarmelike staat?
Of konden er zo mooie subsidiepotjes losgetrokken worden, met als tegenprestatie meer Europese macht?

Beantwoorden

JA de N 279 tussen Asten en Meijel is echt slecht ,je auto krijgt klappen , stabilisator stangen en veering hebben zwaar te verduren !! Ik rij Helmond Meijel 2 x per dag ..OP DE PIJNBANK ..ha ha

Beantwoorden

@Wim op dinsdag 23 maart 2021 om 13:51:

Even goed lezen Wim het stuk tussen Asten en Meijel gaat juist NIET op de schop

Beantwoorden

Helmond en provincie zouden er goed aan doen om deze N279 te verdubbelen, twee rijstroken per baan.
Dit moet dan tot aan Veghel.
Voor de oude plannen van Ruit rond Eindhoven kan men volstaan met een eenvoudige Transferroute , zonder afslagen door naar aansluiting A2 A58 bij Sonen vice versa.
Dan is rondom onze brainport, slimste gebied ehv.hel een goede rondweg en een grotere ontsluiting en alternatief via Veghel A50 en Zelfs weer Den Bosch A2

Gewoon even goed aanzetten; lekker asfalt.zodat onze natuur en woon gebieden gespard kunnen blijven.
We komen er wel.

Beantwoorden

Toch zonde dat de weg nu wordt gerepareerd terwijl over enkele jaren er een grote verbouwing aan zit te komen met mogelijk een omleiding thv Dierdonk.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *