Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.228 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

NAC Breda heeft belangstelling voor doelman Wouter van der Steen van Helmond Sport. Technisch directeur Hans Smulders bevestigt dat vanochtend tegenover BN/De Stem. De 25-jarige goalie is na dit seizoen transfervrij en werd al meerdere keren bekeken door de technisch staf uit Breda. “Ik weet dat ze me volgen en dat ze op de tribune voor me hebben gezeten” reageert de doelman. “Ik sta daar zeker voor open.”
Van der Steen liet eerder weten toe te zijn aan een stap hogerop. NAC kan via de nacompetitie nog promoveren naar de Eredivisie. Zij willen graag een doelman halen die de concurrentie aangaat met Jelle ten Rouwelaar die naar verwachting komend seizoen aan zijn laatste jaar begint.
In het seizoen 2013-2014 werd Van der Steen door voetbalblad VI uitgeroepen tot de op 1 na beste speler van de Jupiler League. De populaire doelman zit sinds 2010 bij de selectie van Helmond Sport en keepte inmiddels 146 competitiewedstrijden. Vanwege zijn te verwachtte vertrek kreeg hij vrijdag in de wedstrijd tegen FC Oss 4 minuten voor het einde een publiekswissel. “Met afstand het mooiste moment uit mijn carriĆØre tot dusver mogen meemaken” zo reageerde hij via zijn Facebook-pagina. Hoewel hij kan bijtekenen, was vrijdag naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste thuiswedstrijd op De Braak.

In de reactie hieronder staat een update.

3 reacties:

Jelle ten Rouwelaar keeperstrainer van Van der Steen bij NAC?
Volgens de website van het voetbalblad VI vandaag, is Wouter van der Steen nog steeds in beeld bij NAC. Zelf hoorden we dat dat de Helmonder al een eerste gesprek met die club had. Mits de overgang doorgaat, weet de transfervrije Helmond Sport-goalie dat Jelle ten Rouwelaar volgend jaar zijn keeperstrainer wordt.
Want hoewel Ten Rouwelaar nog 1 seizoen als de doelman van NAC kon doorgaan, stopt hij na dit seizoen. Na 9 seizoenen NAC zal hij de komende 5 seizoenen hun keepers gaan trainen. Dat maakte de club uit Breda vanochtend bekend. De verwachting dat de 35-jarige cultheld pas over een jaar stopt, wordt dus niet ingelost.
Het is onduidelijk hoe het staat met de eventuele opvolging van Van der Steen bij Helmond Sport. Volgens Brabantse bronnen van de Leeuwarder Courant heeft Helmond Sport serieuze belangstelling voor de 21-jarige Maarten de Fockert van Heerenveen. Hun reservedoelman kwam in 2014 van Feyenoord, maar kreeg in het eerste van de Friese club nog geen speelminuten. Hij zat er inmiddels 74 keer fulltime op de bank. Ook Leon ter Wielen, eerste doelman van Achillesā€™29, werd eerder al genoemd als de mogelijke vervanger bij Helmond Sport.

Beantwoorden

Zondag was ik bij de wedstrijd Willem II – NAC (Perstribune/ruimte) verschillende mensen gesproken over Wouter, maar ze laten niets los…

Beantwoorden

@Buurman op dinsdag 24 mei 2016 om 15:22:

Goed dat jij het zelf navraagt! Want over de opvolger van Wouter lult het elkaar allemaal maar na, bahbah.
De krant uit Leeuwarden schreef op 30 april iets over De Fockert (heerlijke naam) naar Helmond Sport, de weblog schrijft het een week later over, daarna schrijft onze eigen krant dat weer over van de weblog en dan schrijft Soccernews (ook geen kleintje) dat vandaag weer van onze krant over. Zo krijg je de pagina’s wel gevuld.

De Fockert is de tweede doelman van Heerenveen en heeft gezien zijn leeftijd (21 jaar) behoefte aan speelminuten. Mogelijk kan Helmond Sport die bieden: twee weken geleden schreef het Eindhovens Dagblad dat de Jupiler League-club de keeper op huurbasis wil overnemen. Ook Leon ter Wielen van Achilles ’29 zou hoog op het lijstje staan van Helmond.

Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/355759/Kans_van_iets_meer_dan_50_procent_komt_uit_door_nieuws_van_Heerenveen#ixzz49a11Bplb

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *