Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.211 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Ronnie Stam dreigt een opmerkelijke schorsing te krijgen in de Jupiler League. De speler van NAC Breda heeft een schikkingsvoorstel ontvangen voor het beledigen van het publiek van Helmond Sport. Volgens de aanklager uitte hij grove en beledigende teksten richting het publiek. Dat hadden getuigen verklaard.
De aanklager betaald voetbal van de KNVB wil Stam op basis van die verklaringen voor 2 duels, waarvan 1 voorwaardelijk, uitsluiten vanwege zijn gedrag bij de wedstrijd tegen Helmond Sport op vrijdag 28 augustus (1-1).
NAC heeft tot 16.00 uur om te reageren op het voorstel. De mogelijke schorsing wordt uitgedeeld op basis van de gedragscode betaald voetbal.

11 reacties:

Toch benieuwd wat Ronnie geroepen heeft en wie die getuigen zijn?

Misschien was het wel een misverstand zoals een paar jaar geleden bij Feyenoord – PSV
http://helmondsport.webnode.nl/news/appetjoek/

Beantwoorden

NAC en Ronnie Stam hebben het schikkingsvoorstel van 2 duels, waarvan 1 voorwaardelijk, geaccepteerd.

Beantwoorden

Zo is het karakter van hem

Beantwoorden

Net een mail van anonieme getuigen gekregen:

Ik stond op het veld na afloop toen Ronnie Stam een supporter van de West tribune beledigde vlak voordat hij de tunnel inliep
Supporter riep eerst zelf iets richting Stam
Dat heb ik niet helemaal verstaan, ik dacht dat hij riep dat hij de meid van Stam een beurt wilde geven
Vervolgens riep Stam: Je k*nker moeder!!!
Er stond op dat moment een knvb official in de spelerstunnel

Beantwoorden

Volgens een journalist uit het ‘Bredase land’zijn er tussen iemand uit het pubkiek en Stam over en weer onpasselijke woorden geroepen waarbij de journalist de verbale actie van Stam verdedigde.

Beantwoorden

Als die lieve jongens uit Helmond nou allemaal hun lidmaatschap van de bond tegen vloeken kunnen laten zien, evenals een verklaring omtrent gedrag en bewijzen dat ze iedere zondag 2x in de kerk zitten. Ok, dan hebben ze een punt. Anders; niet zeiken!

Beantwoorden

Wat opmerkelijker is, is dat een medewerker van NAC blijkbaar het braafste jongetje van de klas is geweest en tegen Ronnie heeft getuigd. Zijn verklaring zat tussen de getuigenverklaringen op basis waarvan de knvb NAC heeft gestraft. Friendly fire dus, of desertie. Is dit dan ook gelijk het einde van Paus Jacobus de leste?

Bron : De Rat, Omroep Brabant

Beantwoorden

Hee Rutgers… die is van mij! 🙂

Beantwoorden

Ratatouille. ja maar je kon het ook niet beter verwoorden man! haha

Dus met andere woorden . ze zijn gewoon aan het zeiken geweest,

Beantwoorden

@Rutgers: en zo ist! Proost! 😉

Beantwoorden

Ik stond in de buurt van de supporter die Stam ‘beledigd’ zou hebben. Hij riep: “Hé Ronnie” vervolgens keek Stam de supporter aan en toen zij de supporter “Wijf”.

Dat is toch niet heel beledigend zou ik zeggen. Was meer voor de grap voor z’n haarbandje. Ik heb echter weer niet verstaan wat de reactie van Ronnie Stam was alleen dat hij nogal snel opgefokt was..

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *