Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.216 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Nieky Holzken bokst in Helmond Farouk Daku Malingumu,Nieky Holzken bokst volgende week zondag in Helmond tegen de nummer 3 van Nederland,  Farouk Daku Malingumu. De 29-jarige Daku won 18 van zijn 25 wedstrijden. Voor de 31-jarige Holzken is het zijn zevende profbokspartij. Alle 6 voorgaande profbokspartijen won hij.
Het boksgala zondag 18 januari begint om 18.00 uur. Verder zijn er die avond diverse kickbokspartijen en om 12.00 uur begint er een jeugdgala. Plaats van handeling: Sportschool Golden Glory aan de Icarusstraat.
Behalve bokser is Nieky “The Natural” Holzken nog altijd actief als kickbokser. Op 6 februari neemt de Helmonder deel aan het prestigieuze GLORY 19 weltergewicht toernooi in het Hampton Coliseum in Amerika . De winnaar van dat toernooi verzekert zich van een titelgevecht tegen de regerend kampioen in die klasse, Joseph Valtellini. Maandag 19 januari vertrekt Holzken al naar het Amerikaanse Florida om zich daar voor te bereiden. Zijn staat van dienst tot op heden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *