Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.486 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Onder het motto ‘Niets erin, niets eruit’ starten politiestudenten in opleiding een project om auto-inbraken te voorkomen. Dit preventieproject gaat starten in Brandevoort omdat blijkt dat er in die wijk in 2014 procentueel gezien veel auto-inbraken plaats hebben gevonden.

De campagne: “Niets erin…Niets er uit…!” is er op gericht om de burger te voorzien van preventietips. Ook gaan er extra controles worden opgezet om de dadergroep in beeld te krijgen en de pakkans te vergroten. Burgers kunnen helpen door acute verdachte situaties te melden bij de politie op 112. In andere delen van het land loopt deze campagne al langer, zoals in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *