Buiten is het 16 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.980 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Maandag starten de werkzaamheden aan de fietspaden en voetpaden van de Venuslaan in Helmond Noord. Het fietspad aan weerszijde krijgt een nieuwe rode deklaag en de voetpaden worden opnieuw bestraat.
Tot de kerst wordt gewerkt aan het gedeelte vanaf de kruising Venuslaan – Jan Steenlaan tot aan de brug over het ‘nieuwe’ kanaal. De kruising Venuslaan – James Ensorlaan blijft tijdens die werkzaamheden gewoon bereikbaar. Fietsers worden omgeleid over de fietsersbrug aan de Vincent van Goghlaan.
Na het kerstreces starten de werkzaamheden aan de fiets- en voetpaden op de kruising Venuslaan – James Ensorlaan. De gemeente laat nu alvast weten, dat het verkeer daarbij hinder zal ondervinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *