Buiten is het 1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.279 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Helmond wordt deze keer geen fysieke bijeenkomst door de huidige coronacrisis. Omdat de gemeente het in deze tijd belangrijk vindt voor momenten van verbinding met elkaar, is er gekozen voor een digitale nieuwjaarsbijeenkomst. Die is toegankelijk voor alle inwoners en is op maandag 4 januari 2021 om 19.00 uur. Klik hier om een gratis ticket aan te vragen. Iedereen (binnen en buiten Helmond) kan een ticket krijgen en meekijken. Tickets zijn onbeperkt te krijgen tot uiterlijk 1 januari 2021.
Tijdens deze digitale nieuwjaarsbijeenkomst wordt stilgestaan bij enerzijds de pijn en onzekerheid van het afgelopen jaar en anderzijds de initiatieven die in onze stad tot stand zijn gekomen. Tijdens de live-uitzending worden Helmonders in het zonnetje gezet die zich dit jaar bijzonder hebben ingezet. Burgemeester Elly Blanksma houdt haar jaarlijkse nieuwjaarstoespraak en cabaretier Leon van der Zanden zal het geheel presenteren. Dit alles uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.
“Een crisis overwin je alleen samen. We willen álle inwoners bedanken voor al die steentjes die zij hebben bijgedragen. Daarom maken alle kijkers kans op cadeaus, die we uitsluitend hebben ingekocht bij lokale ondernemers.” Zo laat de gemeente weten. Elke deelnemer met een Helmonds woonadres maakt via zijn of haar ticketnummer kans op een cadeau. 
Er zijn ook 2 grote cadeaus die worden weggegeven aan de kijkers: 250 euro aan boodschappen naar keuze* en het grootste cadeau: een vrij te besteden Hellemond-gift cheque ter waarde van 500 euro.
De voorwaarden van de gemeente voor deze weggeefactie:

  • Per huishouden gaat er 1 ticketnummer in de grabbelton.
  • Alleen Helmondse woonadressen doen mee voor de weggeefactie.
  • Woont u buiten Helmond? Dan kunt u uiteraard wel meekijken!
  • Heeft u iets gewonnen? Dan nemen wij op 5 januari contact met u op om te vertellen hoe, waar en wanneer u uw prijs kunt bemachtigen.
  • Contact- en/of persoonsgegevens worden alleen voor dit doel gebruikt en naderhand vernietigd.
  • Over de winnende ticketnummers kan niet worden gecorrespondeerd.
  • We publiceren op 5 januari op onze website welke ticketnummers een prijs hebben gewonnen. Hier worden geen persoonsgegevens bij gezet.
  • Tegoedbonnen (bijvoorbeeld voor een schoonheidsbehandeling of een diner) zijn niet overdraagbaar naar een ander huishouden.
  • *De grote prijs (250 euro boodschappentegoed) mag uitsluitend worden besteed bij 1 van de volgende 3 supermarkten en alleen in 1 keer: Albert Heijn Dierdonk, Jumbo Stiphout of PLUS locatie winkelcentrum de BUS. Bepaalde producten zijn uitgesloten: alcoholische dranken en balie-verkoopproducten zoals tabak, krasloten en tegoedbonnen.
  • De hoofdprijs (500 euro Hellemond-gift) zal worden gegeven in 25 bonnen t.w.v. 20 euro. De voorwaarden van de Hellemond gift zijn hierop van toepassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *