Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.296 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Bij een snelheidscontrole gisteren (van 10.45 tot 13.25 uur) op de President Rooseveltlaan, bleek dat er 104 keer te hard werd gereden. Normaal gesproken dus een proces-verbaal voor die 104 bestuurders.
Omdat de politie actie voert voor een betere CAO, hadden er 99 geluk en kwamen zij er vanaf met een waarschuwing. De 5 andere automobilisten kregen wel een proces-verbaal van het verkeershandhavingsteam.
De hoogste gemeten snelheid gisteren op deze 50 km-weg tussen de Prins Hendriklaan en Hortsedijk was 83 km/u. Er waren in totaal 1591 passanten.
Het coulancebeleid bij lichtere snelheidsovertredingen vanwege de CAO-acties,  zorgde vorige maand ook al voor mazzel voor 45 hardrijders in diezelfde straat..

1 reactie:

Nu mazzel voor 114 van de 119 hardrijders
Gisteren tussen 11.00 en 13.25 uur was er wederom een snelheidscontrole op de President Rooseveltlaan. De politie constateerde dit keer 119 overtredingen. Net als de vorige 2 keer (zie hierboven) kreeg niet iedereen een bekeuring vanwege de CAO-acties van de politie. Slechts 5 bestuurders gingen op de bon.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *